Frankie & Liberty Esta Tee
Frankie & Liberty Esta Tee Frankie & Liberty Esta Tee

Frankie & Liberty Esta Tee

€34,95

Opties

 In winkelmandje

Aanbevolen producten

Snoozebaby Changing Happy

Dit handige verschoonmatje van het merk Snoozebaby hoort in de tas van elke mama of papa. Het is ideaal voor onderweg omdat je er tussen vier en zes (newborn) luiers en doekjes in kunt doen zonder dat het veel ruimte inneemt. Zelfs met een tube crème kan het verschoonmatje opgevouwen worden tot een mooi compact pakket (20x20x10 cm), zodat het in je handtas of bagage bak van je kinderwagen past. Het pakketje is met 2 knoopjes vast te zetten. 

De Easy Changer is heerlijk zacht en comfortabel voor je kindje. Ook zitten er 12 labeltjes van verschillende materialen aan het matje voor het speelplezier van je kindje, dit geeft de rust om de luier snel en zonder gedoe te wisselen. Het matje kan gewassen worden op 30°C, maar kan niet in de droger of gestreken worden.
€29,95

Snoozebaby Zigga

Voor altijd samen met jouw knuffel en speen, dankzij de unieke Snoozebaby clip. De Zigga speenknuffel kan ook worden bevestigd aan kinderwagens of kleding. De speenknuffel is roze van kleur en heeft 6 verschillende kleuren en formaten labeltjes.
€16,95